Looks like you’re in the Netherlands, perhaps you’d like to Switch to Global (EN)

LB Spine Intervention

Wervelkolom Interventie

Onze Wervelkolom Interventie Portfolio bestaat uit gerichte oplossingen voor spinale fusie, controle en preventie van spinale adhesies en behandeling van artrose.

Leader Biomedical Hyalosyn ™ Gel  injecties met hyaluronzuur (HA) vullen de natuurlijke menselijke HA aan die in de synoviale gewrichten wordt gevonden. Hyalosyn ™ Gel is een 1% natriumhyaluronaat visco-elastische steriele oplossing in een voorgevulde spuit voor verbeterde gewrichtsmobiliteit met drie tot vijf injecties (één per week). Hyalosyn ™ Gel verlicht gewrichtspijn veroorzaakt door osteoarthritis voor langdurig effect op verbeterde gewrichtsmobiliteit, geschikt voor intra-articulaire injectie in alle synoviale gewrichten. Hyalosyn ™ Gel wordt vervaardigd door unieke biotechnologische synthetische gisting, zorgt voor een hoge zuiverheid zonder microbiologische residuen en stimuleert een uitgebreide klinische geschiedenis van meer dan 10 jaar met bewezen pijnverlichting en behandeling van degeneratieve gewrichten.

Adcon® Gel is een biocompatibele resorbeerbare gel die een barrière biedt voor verklevingen (adhesies) tussen weefsels en remt fibroblastmigratie. Het resultaat is verbeterde patiëntrevalidatie, verminderde terugkerende pijn en verminderd aantal re-operaties als gevolg van dergelijke verklevingen. Adcon® Gel is sinds 1996 in meer dan 300.000 gevallen en in meer dan 10 klinische onderzoeken gebruikt en bewezen

De Wervelkolom Interventie Portfolio van Leader Biomedical wordt aangevuld met eTiss®allografts die verwerkt en gezuiverd met onze eigen gepatenteerde eCOO® Technology met behulp van superkritische koolstofdioxide (scCO2), en de OssGro® en Ossfinity® lijn van synthetische transplantaten geproduceerd met MBCP ™ Technology, een methode samengesteld van 60% HA en 40% βTCP.

LB spine stabilisation

Wervelkolom | Stabilisatie

Wervelkolom | Stabilisatie
lady hands on lowerback

Adcon Gel anti-adhesie gel

Adcon Gel (corporate site)
Man sitting on field from back-small

Hyalosyn Gel hyaluronzuur injecties

Hyalosyn Gel (corporate site)