Looks like you’re in the Netherlands, perhaps you’d like to Switch to Global (EN)

LB-lady-walking in park

Orthopedie Reconstructie

Orthopedische chirurgie richt zich op aandoeningen aan het bewegingsapparaat, van hoofd tot teen. Dit omvat zowel chirurgische ingrepen als niet-chirurgische middelen voor de behandeling van alle aandoeningen van het bewegingsapparaat: slijtage, letsels, infecties, tumoren, aangeboren aandoeningen en sportblessures.

De Orthopedie Reconstructie portfolio van Leader Biomedical biedt gerichte oplossingen voor vervanging en revisie.

Het primaire doel van reconstructieve orthopedie is pijn verminderen en de functie van de gewrichten herstellen. Secundaire doelstellingen omvatten herstel van de ledematenlengte, vervangen van verloren botvoorraad en balanceren van ondersteunende structuren inclusief ligamenten om de biomechanica te verbeteren. Om dit te doen, kunnen chirurgen versleten gewrichten vervangen door prothesen in een artroplastiek. In het geval van latere artroplastiek kunnen revisies, beheer van botverlies en infecties nodig zijn en kunnen worden aangepakt door middel van allografts met of zonder antibiotica.

De Orthopedie Reconstructie portfolio van Leader Biomedical omvat VarioNXT® en VarioClassic™ heupsystemen, evenals een reeks PMMA-botcementen, een cementplug en steriele accessoires voor eenmalig gebruik, waaronder een mix-set en wondirrigatiesysteem. Verder biedt deze portfolio eTiss® allograften voor botregeneratie bij revisieoperaties.

Onze producten worden vervaardigd in onze erkende Europese faciliteiten, zijn langdurig getest, klinisch beproefd en kostenefficiënt en helpen gezondheidswerkers bij het herstellen en bespoedigen van de mobiliteit van patiënten