Looks like you’re in the Netherlands, perhaps you’d like to Switch to Global (EN)

Dentale Oplossingen

Tandheelkunde

Reconstructie

De portfolio Tandheelkunde | Reconstructie van Leader Biomedical biedt gerichte therapeutische oplossingen op het gebied van reconstructie waarbij maxillofaciale botafwijkingen worden gecorrigeerd met behulp van eTiss® allografts en gedemineraliseerd botmatrix (DBM), vervaardigd met behulp van onze gepatenteerde eCOO® Technologie die gebruikmaakt van superkritisch kooldioxide (scCO2), en OSTEOmycin allogeen bot, geïmpregneerd met Vancomycin of Tobramycin, geïndiceerd voor het vullen en/of corrigeren van botafwijkingen waarbij sprake is van een grote kans op infectie.

Voor meer informatie over onze tandheelkundige oplossingen kunt u contact opnemen met onze distributeur voor de Benelux:Implant Solutions info@implantsolutions.nl  | +31 (0)30 259 9825

LB_spine

Wervelkolom

Interventie
Onze portfolio Wervelkolom |  Interventie biedt gerichte oplossingen voor spinale fusie, spinale adhesie en preventie, en voor vertraging van het verloop van osteoartritis. Hyalosyn Gel met hyaluronzuur (HA)-injecties van Leader Biomedical vormen een aanvulling op de natuurlijke, in de synoviale gewrichten van mensen gevonden HA. Adcon® Gel is een biocompatibele, resorbeerbare gel die een fysieke barrière biedt tegen verklevingen tussen weefsels en fibroblastbeweging voorkomt. Dit portfolio omvat tevens onze reeks van eTiss® allografts en OssGro® synthetische transplantaten die botregeneratie bevorderen ten behoeve van spinale fusie.

Stabilisatie
Onze Wervelkolom | Stabilisatie portfolio omvat een gerichte oplossing voor stabilisatie van de wervelkolom als gevolg van een trauma met Vebroplast® radiopaak vertebroplastiek botcement.

hip

Orthopedie

Interventie
Binnen onze portfolio Orthopedie | Interventie bieden wij een gerichte oplossing voor vertraging van het verloop van osteoartritis met behulp van Hyalosyn Gel. Deze hyaluronzuur (HA)-injecties vormen een aanvulling op het natuurlijke, in de synoviale gewrichten van mensen gevonden HA , waardoor het schokabsorberend vermogen verbetert en pijn vermindert. Daarnaast biedt dit portfolio een oplossing voor osteotomie met behulp van onze reeks van OssGro® synthetische transplantaten die botregeneratie bevorderen.

Reconstructie
Leader Biomedical’s portfolio Orthopedie | Reconstructie biedt gerichte oplossingen voor vervanging en revisie  en omvat ons C-ment® PMMA botcement (met zowel lage als standaard viscositeit) een cementrestrictor, en steriele accessoires voor eenmalig gebruik waaronder een mengset en een systeem voor wondspoeling (Pulse Lavage). Bovendien biedt deze portfolio eTiss®-vulmiddelen en Osteomycin™ voor botregeneratie tijdens heroperaties

Stabilisatie
Onze portfolio Orthopedie | Stabilisatie omvat gerichte oplossingen voor het vervanging en geleide botgeneratie bij trauma indicaties met een reeks OssGro® synthetische transplantaten, Ossfinity® en eTiss® allograft transplantaten.

Sportgeneeskunde

Interventie
Binnen onze portfolio Sportgeneeskude | Interventie bieden wij een gerichte oplossing voor vertraging van het verloop van osteoartritis met behulp van Hyalosyn Gel. Deze hyaluronzuur (HA)-injecties vormen een aanvulling op het natuurlijke, in de synoviale gewrichten gevonden HA waardoor  de schokabsorberende capaciteit verbetert  en pijn vermindert.

Reconstructie
Leader Biomedical’s portfolio Sportgeneeskunde | Reconstructie omvat een gerichte therapeutische oplossing voor de reconstructie van de voorste kruisband (ofwel ACL, Anterior Cruciate Ligament) en het verhelpen van ligamentaire letsels met het X-Grip® systeem, bestaande uit een resorbeerbare X-Grip® schroef, eventueel in combinatie met onze Tiss® allogene pezen, vervaardigd middels onze gepatenteerde eCOO® Technologie gebruikmakend van superkritische kooldioxide (scCO2).

 

Niet alle Leader Biomedical producten zijn geregistreerd voor gebruik en distributie in Nederland, vraag uw contact persoon om meer informatie.